pijnackerplein.eu
Bewonersvereniging Pijnackerplein en omstreken
Bestuurswijziging Bewonersvereniging Pijnackerplein

Het bestuur van de Bewonersvereniging Pijnackerplein heeft sinds de ALV van november 2012 een grote wijziging ondergaan.

Bestuurswijziging Het is verjongd met de komst van 4 nieuwe bestuursleden. Hierbij is de functie van penningmeester (Margret van Gerven) overgenomen door Jolien Hilhorst. De overige nieuwe leden zijn David Visser, Tim Haas en Linde Schinkel. Samen met Bernard van Verschuer, Else en Vincent Hammel en Patrick Zwiers is er nu een sterk bestuur ontstaan met jong elan én veel ervaring.

Tijdens de laatste ALV op 12-06-2013 heeft er nog een bestuurswijziging plaatsgevonden. Linde Schinkel heeft de functie als secretaris overgenomen van Patrick Zwiers. Patrick heeft bijna tien jaar de functie als secretaris vervuld waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn. Patrick zal aktief blijven als algemeen bestuurslid.

Margret van Gerven heeft na Martha Harel van oktober 2010 tot op heden de functie van Penningmeester op zich genomen. Binnenkort zal de officiële functieoverdracht naar Jolien Hilhorst plaatsvinden zodra bancaire en gemeentelijke zaken rond zijn. Wij danken Margret voor haar getoonde inzet. Margret zal een actief lid blijven van de vereniging.

 

Bron: 1e alinea, De Noorderzon, geplaatst op: 01 mei 2013 en aangepast en aangevuld door Vincent Hammel op 11 augustus 2013.
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld