pijnackerplein.eu
Bewonersvereniging Pijnackerplein en omstreken
Zo 8 september optreden Koningklijke Rotterdamse Post Harmonie

Ook dit jaar weer heeft de bewonersvereniging Pijnackerplein de KRPH (Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie) uitgenodigd om op te treden op het Pijnackerplein.

Het optreden zal plaatsvinden op zondagavond 8 september om 19:00 uur in de koepel op het Pijnackerplein.

De Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie geeft in de zomer van 2013 een serie verrassende concerten in Rotterdam en omstreken. Onder het motto Summer in the City brengen zij op het Pijnackerplein een gevarieerd programma. Het orkest speelt onvervalste Nederpop met de muziek van Bløf, Golden Earring, Earth and Fire en Shocking Blue. Muziek uit Once Upon a Time in the West, The Good, the Bad and the Ugly en Zorro brengt de luisteraar in de sfeer van het Wilde Westen. Daarnaast kent het zomerprogramma muziek uit de diverse Disney films en wereldmuziek uit alle windstreken.

De KRPH is een veelzijdig orkest van 50 muzikanten onder leiding van dirigent Ton van Grevenbroek. Het orkest verzorgt een groot aantal optredens per jaar. Naast het harmonieorkest kent de vereniging een zwarte pietenband, kerstcombo en klarinetkwintet. Meer informatie: www.krph.nl.

Reacties

Tim op 12-09-2013 14:48

Genoten van de heerlijke (film)muziek en ondanks de regendreiging waren er toch echt wel wat bezoekers, grappig ook de pleinbewoners luisterend vanachter hun ramen.

KRPH op 10-09-2013 21:21

We vonden het erg leuk om weer op het Pijnackplein te mogen spelen. Het blijft een geweldige locatie. Wat een geluk dat het 5 minuten na ons concert pas ging regenen. Op onze website staan een aantal mooie foto's met de dreigende luchten op de achtergrond.

Ineke op 09-09-2013 15:14

Prachtig concert, bijzonder jammer dat er zo weinig belangstellenden waren!!!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld